Try-out

Wat is het?

De RaekeLinks Try-Out betekent een vrijblijvende kennismaking. Je hebt behoefte aan ondersteuning of advies en je wilt op proef kennismaken met de diensten van RaekeLinks. Van één uur tot maximaal een dag kun je ‘live’ ervaren hoe RaekeLinks werkt en wat het voor jou kan betekenen.

Hoe werkt het?

Tijdens de werkweek van RaekeLinks wordt één dag gereserveerd. Deze dag is de beschikbare tijd die wordt aangeboden aan organisaties die wat extra adviezen of ondersteuning kunnen gebruiken. Kosten: niets.

Spelregels

  • De RaekeLinks Try-out is geldig voor 2e en 3e lijns contacten (kortom: je kent elkaar nog niet)
  • Zonder tussenpartij / bemiddelaars
  • Insteek van aanvraag berust op ondersteuning of advies op vlak van marketing /communicatie/organisatie of op vlak van coaching
  • Eén dag = maximaal één dag*
  • De aangeboden diensten of adviezen tijdens de duur van een dag vallen onder een inspanningsovereenkomst

Reserveren

Gebruik maken van de RaekeLinks Try-Out? Stuur een mail met omschrijving en wie weet krijg je binnenkort bezoek. Op basis van beschikbare tijd en gehanteerde criteria wordt een selectie gemaakt.

*Er kan ook een dagdeel of aantal uur worden afgesproken, passend binnen de beschikbare tijd van een dag. Daarnaast is het mogelijk om na de verlopen dag een verlenging aan te vragen. Hierbij wordt vervolgens in overleg naar een passend tarief gekeken.